Nästa resa

Söndagen den 2 november, så möts Ljungskile – Varbergs BoIS i vad jag hoppas, säsongens sista match. En match som kan vara tokviktig för såväl BoISarna som för Ljungskile.

Självklart måste vi vara på plats!

Därför erbjuder Klacksparken sina medlemmar GRATIS resa* till Ljungskile.

Buss avgår klockan 11.00 från Varbergs kyrka.

*Vi erbjuder 50 gratisplatser till medlemmar. Först till kvarn. Du kan endast anmäla dig här nedan. Anmälan är bindande, och går inte att avboka. Finns du inte på plats på gratisbussen, så är du skyldig Klacksparken 100:-

Är du inte medlem eller missar friplatsen i GRATIS-bussen? Så kan du boka din plats ändå. Då är priset 100:- för medlemmar och 200:- för resten.

Klockan 13.00 så öppnar Turisten i Ljungskile. Där serveras mjölk, vatten, vin, öl och mat.
Jag har snackat med Ljungskileklacken som gärna tar en skål med Klacksparken innan avspark.
 

Anmäl dig till resan här:

Fält markerade med * är obligatoriska

Regler & Villkor

  • Alla som reser med Klacksparken gör det därför att dom älskar Varbergs BoIS FC, och vill med sin närvaro visa laget sitt stöd och sin kärlek.
  • Du som reser med Klacksparken blir därigenom automatiskt en ambassadör för Supporterklubben. Därför är det viktigt att du uppträder därefter. Detta innebär att du skall visa respekt för andra supporters, medresenärer, ordningsvakter, busschaufförer, spelare och ledare.
  • Klacksparken tar med bestämdhet avstånd från alla former av fysiskt våld, rasism, skadegörelse samt alla typer av kränkande handlingar. Så även alla handlingar som på något sätt kan orsaka Varbergs BoIS FC skada såväl sportsligt som ekonomiskt.
  • Gemensamt skall vi göra varje match till en fest genom att stötta laget och behandla våra medmänniskor med respekt. Även dem som av okänd anledning inte har sina sympatier hos Varbergs BoIS FC.

ICAPTCHA_IMAGE_ALT_TEXTICAPTCHA_RELOAD_IMAGE