Nästa resa

Bokning stängd - endast ev ströplatser, direkt i anslutning till resan

 GULT ÄR FULT

Så var det då dags för resan till Bonnläppsriket. Avspark: Lördagen den 19 oktober klockan 14.20. Vår förhoppning är att fylla fem bussar. Grabbarna i laget behöver vårt stöd. Och tänk på att du bara behöver vistas i Falkenberg under några timmar, sedan återvänder vi till Varberg med tre poäng och får andas frisk luft.

Bussar avgår från Varbergs kyrka, klockan 13.15

Du som inte är medlem i Klacksparken, betalar 50 kronor. Du som är medlem i Klacksparken, åker – GRATIS.

ALLA VILL TILL FALKENBERG, OCH HEM IGEN!

Sista anmälningsdatum, torsdag 17 oktober.

BOKNINGEN STÄNGD - ENDAST EV STRÖPLATS DIREKT VID AVRESA

 

Anmäl dig till resan här:

Fält markerade med * är obligatoriska

Regler & Villkor

  • Alla som reser med Klacksparken gör det därför att dom älskar Varbergs BoIS FC, och vill med sin närvaro visa laget sitt stöd och sin kärlek.
  • Du som reser med Klacksparken blir därigenom automatiskt en ambassadör för Supporterklubben. Därför är det viktigt att du uppträder därefter. Detta innebär att du skall visa respekt för andra supporters, medresenärer, ordningsvakter, busschaufförer, spelare och ledare.
  • Klacksparken tar med bestämdhet avstånd från alla former av fysiskt våld, rasism, skadegörelse samt alla typer av kränkande handlingar. Så även alla handlingar som på något sätt kan orsaka Varbergs BoIS FC skada såväl sportsligt som ekonomiskt.
  • Gemensamt skall vi göra varje match till en fest genom att stötta laget och behandla våra medmänniskor med respekt. Även dem som av okänd anledning inte har sina sympatier hos Varbergs BoIS FC.

ICAPTCHA_IMAGE_ALT_TEXTICAPTCHA_RELOAD_IMAGE