Nästa resa

Vet inte hur många gånger från så många håll, som jag hört kommentaren: Blir det någon resa till GAIS-matchen på annandagen? När vi nu lägger ut möjligheten till kunna boka upp sig, så räknar jag med att anmälningarna skall rasa in.

I nuläget är planen enligt följande:

Party-Bussar avgår från Varbergs kyrka, 13.00. Uppvärmning på Il Professore Kaffe å kaka-Bussar avgår från Varbergs kyrka 15.00.

Som medlem pyntar du 100:- för bussresan, som mindre genomtänkt resenär så betalar du 200:-

Matchbiljetter kommer vi förmodligen att kunna sälja ombord på bussarna. Klacksparken hamnar på övre ståplats på kortsidan, där en klack skall stå.

Du anmäler dig här nedan eller via mail: info@klacksparken.se


 

Anmäl dig till resan här:

Fält markerade med * är obligatoriska

Regler & Villkor

  • Alla som reser med Klacksparken gör det därför att dom älskar Varbergs BoIS FC, och vill med sin närvaro visa laget sitt stöd och sin kärlek.
  • Du som reser med Klacksparken blir därigenom automatiskt en ambassadör för Supporterklubben. Därför är det viktigt att du uppträder därefter. Detta innebär att du skall visa respekt för andra supporters, medresenärer, ordningsvakter, busschaufförer, spelare och ledare.
  • Klacksparken tar med bestämdhet avstånd från alla former av fysiskt våld, rasism, skadegörelse samt alla typer av kränkande handlingar. Så även alla handlingar som på något sätt kan orsaka Varbergs BoIS FC skada såväl sportsligt som ekonomiskt.
  • Gemensamt skall vi göra varje match till en fest genom att stötta laget och behandla våra medmänniskor med respekt. Även dem som av okänd anledning inte har sina sympatier hos Varbergs BoIS FC.

ICAPTCHA_IMAGE_ALT_TEXTICAPTCHA_RELOAD_IMAGE